Omstart

Nu byter trion namn och nu är det Peter Karlsson Trio. Det gamla namnet var inte speciellt lätt att komma ihåg och så byter vi basist. Gruppen spelar musik i samma anda som Peter Gullin Trio och Sweet Jazz Trio. Ny basist är Björn Leander från Västerås. Gitarr spelar Mårten Moberg och Peter Karlsson spelar barytonsax och kanske lite altsax på sikt.

Published by petersjazz

Saxophone player

2 thoughts on “Omstart

  1. Hejsan,
    Jag heter Lennart Söder och går varje vardags-morgon en tur ner till båthamnen. Jag antar att det är du, Peter, som övar alt-sax där? Jag knackade ju på din ruta en gång. Men nu har jag inte sett dig på ett tag. Ha det så bra! /Lennart

    Like

  2. Hej Lennart. Jag har övat ganska många gånger vid Tranholmen. Kan inte öva hemma så mycket som jag skulle vilja så det blir en del i bilen på parkeringen. Och få blir det ju altsax istället för barytonsax. Men det har börjat bli lite kallare så det blir kortsre pass.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: